Onsdagen den 27 september.

Godkväll på er!

Denna dagen har verkligen gått så himla fort! Ibland förstår jag verkligen inte hur så många timmar bara kan flyga iväg utan att man hinner reflektera över det. Förmiddagen gick smidigt förbi och på eftermiddagen avverkade jag möte efter möte tills klockan slog 17:00 och det var dags att åka hemåt. 

Det var den arbetsveckan det, i alla fall för min del!
Imorgon åker jag till Berlin tillsammans med alla andra vinnarna i Industry Star :) Jag vann ju som bekant pris på Manpowers kickoff i våras och imorgon startar resan! Vi är ett gäng på ungefär 20 personer som vann olika kategorier som åker iväg torsdag till söndag :) Är både pirrig och förväntansfull!

Vi har fått en agenda för resan och det ser mycket bra ut med sightseeing, ölprovning, boende på lyxhotell, besök på Manpowers kontor i Berlin - för att bara nämna något :) Hela lördagen har vi fri tid hela dagen dessutom! Ska bli så kul att besöka Berlin. Har aldrig varit där, men känns som en spännande stad att besöka :)
 
Så nu efter jobbet har det varit fullt upp! Peter har varit iväg hela kvällen, först lite jobb och nu fotbollsmatch med damerna. Jag har packat, duschat, ätit kvällsmat och nu sitter jag här i tv-soffan. Tv:n levererar inga höjdare till program så jag funderar på att krypa ner i sängen och slösurfa lite på mobilen i väntan på Peter. Ja, så får det bli! :)
 
Flyget lyfter klockan 10:45 imorgon, och beroende på hur mycket egentid jag får så kanske det blir en liten uppdatering i helgen. Kika in så får vi se! ♥