Söndagen den 29 juli.

Godkväll på er!

Jag halvligger i sängen nu och kollar på Snabba cash samtidigt som jag skriver här. Svårt att göra två saker samtidigt märker jag, trots att jag har sett denna filmen cirka en miljon gånger, haha!

Jag är i alla fall hemkommen från en weekend i Stockholm där jag och Ellen hälsade på Frida :) Så himla mysigt har vi haft det!
 
Jag och Ellen hoppade på tåget vid 09:00-tiden och tågresan tog över 5 timmar (!) på grund av spårarbete och förseningar. Blir bara tröttare och tröttare på SJ! 
Hur som helst, vi kom fram till Stockholm till slut där Frida väntade på oss :) Vi var hungriga och tog bussen till Flemminggatan och Phil's burger där vi åt hamburgare och drack ett par öl innan vi rörde oss hemåt till Frida i Täby.
 
Efter besök på ICA och Systembolaget intog vi Fridas balkong där vi drack aperol spritz och på kvällen käkade vi ost- och charkbricka. Vi stannade på Fridas balkong hela kvällen och gick till sängs strax efter klockan 22:00 så att vi skulle vara pigga till fredagens planer :)
 
 
I fredags ringde klockan tidigt och efter frukosten tog vi oss till Gamla stan där vi hoppade på båten mot Fjäderholmarna. En hel dag av sol och bad stod på schemat och det var så himla härligt! :) 
 
Efter flera timmar av sol, bad och öl på klipporna packade vi ihop strandväskorna och satte oss på ett supermysigt lunchställe med utsikt över vattnet. 
 
På kvällen efter dusch och fix intog vi Fridas balkong igen där vi drack några öl innan vi hoppade in i en taxi. Klockan 22:00 hade vi ett bokat bord på YUC LatAsian. En relativt nyöppnad restaurang på Östermalm som bjöd på goda drinkar och asian fusion-mat. Mums! När vi var mätta och belåtna tog vi varsin drink på baren bredvid innan vi kände oss nöjda och åkte hemåt. 
 
 
I lördags var det tre tappra krigare som hängde hemma i Fridas lägenhet hela förmiddagen. Fredagens bravader tog verkligen kål på oss, haha! Till slut lyckades vi ta oss ut när magarna började kurra. Ambitionerna var att åka in till stan för att äta lunch och kika i affärer. Men energin tog oss till Vapiano i Täby centrum och sedan gick vi runt i gallerian där istället ;) Haha!
 
När energin kom tillbaka så gick vi till Systembolaget och ICA igen för att köpa ingredienser till kvällens tacos och tillbehör för att blanda drinken Hugo. Ingen av oss var särskilt sugna på att börja kvällen med öl och vin som ni säkert förstår ;) Haha!
 
Vi satte oss på Fridas balkong, drack drinkar, käkade lite snacks och hade supermysigt! När vi sedan hade duschat och fixat oss så åt vi middag och fortsatte förfesten med hög musik och massa skratt. Planerna för kvällen var fortsatt oplanerade men vi bestämde oss för att ta taxi till Södermalm och möta upp en kollega till mig och hans kompis. Vi intog en bar som hette Häktet och stannade där tills klockan var 02:30. En riktigt, riktigt kul kväll! :)