Måndagen den 29 april.

Godkväll!

En helg har passerat, och oj vilken trevlig helg det varit! Efter att ha jobbat en dag idag så går man på ledighet igen i ett par dagar. Vi på Adecco har nämligen förmånen att få vara lediga med fullt betalt dag innan röd dag. Oerhört lyxigt! Så imorgon är vi lediga, om man kan och vill. Och det vill man ju, men eftersom jag har lite jobb att göra så tänkte jag bränna av några timmars jobb hemifrån :) Inte så fyskam ändå! 

Som sagt. En helg har passerat. I fredags var det ju som bekant babyshower. Jag sov i Torestorp och efter frukosten åkte hela familjen och Sara till Skene. Först ett besök på nyöppnade Elgiganten och sedan ett besök på Visko, där jag även fick fyndat ett par skor :) 

Klockan 12:00 satt jag på bussen hem mot Göteborg igen. På kvällen var vi bortbjudna på fest hos hans kompis i Lunden. En salig blandning av både nya och gamla ansikten, de flesta från Manpower faktiskt. Riktigt kul! Vid midnatt drog vi till 8ight på Avenyn och dansade till klockan närmade sig 03:00. Det var längesen jag hade så kul! 

I söndags var vi sängliggandes prick hela dagen typ. Lite senare på kvällen åkte vi hem till mig, lagade hamburgare och somnade till en halvdålig skräckfilm. Precis som en bakissöndag ska spenderas tycker jag :)

(null)