Mitt år 2019.

Haha okej, senast igår skrev jag att det blir ingen årsresumé i år. Men det ändrade sig fort. Jag har kört svar på samma frågor i alla år och de kändes ganska tråkiga när jag satte mig med det igår igen. Men nu har jag trillat över en ny lista, så vi kör på den istället! Jag tycker nämligen att det är riktigt kul att läsa andras resuméer, och hoppas att ni gillar det också!

Beskriv året med tre ord.
Kärlek, glädje, spontant

Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?
Way out West! 

Karriärmässig höjdpunkt.
Att jag som rekryterare hade flest tillsättningar av alla rekryterare det första halvåret, det var kul! Säskilt med tanke på all prestationsångest jag känt sedan jag bytte jobb förra året.

När vad du som lyckligast?
När jag och M hade spontana helgdagar och tog dagen som den kom och gjorde det som föll oss in. Oftast började vi med fotboll på Cheers och sedan brukade det sluta med barhoppning och middag på stan. 

Här är en bild från en sådan dag!

När sög 2019 röv?
Haha! 2019 har överlag varit väldigt snällt mot mig. Min ångest som har kommit och gått lite som den velat, i alla dess former har varit extremt jobbig dock. 

Låt som kommer påminna dig om året?
I don't care - Ed Sheeran feat. Justin Bieber.
Lyssnade alltid på den låten varje morgon när jag sprang på morgonen när jag, mamma och moster var i Grekland.

Vad tittade du på?
Bland annat: Power, You, Grey's anatomy, Fartblinda, Innan vi dör, Störst av allt, Heder, Gåsmamman. Säkert många fler, men kommer inte på! :)

Reste du nånstans bra?
Ja, men det gjorde jag verkligen! 2019 har verkligen ett år med många resor, och det är jag så glad och tacksam för :) Älskar dessutom att jag träffat en kille som älskar att resa och upptäcka nya platser lika mycket som jag!
Hur som helst, det har blivit ett par vändor till Köpenhamn. Först i mars med familjen och sedan i juli med M. Påsken firade vi i Madrid. I maj åkte jag, mamma och moster till Karpathos i Grekland. En vecka under sommarsemestern roadtrippade vi på Sardinien. Årets tjejresa tog oss till Milano, och innan året tog slut hann vi med en långweekend i Dublin samt en helg i Oslo. 


Tjejresan i år tog oss till Milano! 

Kom någon ny in i ditt liv?
Ny pojkvän innebär alltid nya bekanskapskretsar, vilket är så kul! Ett av paren var till och med oss i Dublin :)

Önskar du att du hade gjort mer/mindre av nåt?
Mer: Förlåt, får man svara träna här? Var faktiskt riktigt duktig med träningen från januari till oktober, men nu på årets sista dagar så har det slarvats otroligt dåligt.. Jag mår så mycket bättre när jag tränar regelbundet och det mildrar min ångest när den smyger sig på.

Mindre: Det vanliga, oroat mig. Snälla Johanna Maria Johnsson nu har du oroat dig för allt sen du var liten? Kan du inte bara lita på att allt bara löser sig och att du är där du är, och faktiskt är rätt bra på det där.. 

Trevligt minne från året.
Nej men ärligt, Way out West. Varför har jag inte varit där tidigare? Sedan självklart alla resor som jag hunnit göra i år, men det känns så självklart att svara. Så ja, Way out West var på riktigt årets höjdpunkt!


Inne på Way out West! Älskar för övrigt denna bilden på oss, så himla härliga färger och ett otroligt peppat par! ♥ Och, hur snygg är min kille?!

Förhoppningar om 2020.
Rädd att jinxa år på det sättet. Trots att det fortfarande är 2019 så har jag redan massvis med planer för nästkommande år och det är nästan så att jag vågar säga att 2020 har potential till att slå 2019!!

Först och främst så har vi fotbolls-EM att se fram emot, jag och M ska fira påsk i Paris, Håkan spelar på Ullevi och dit har vi givetvis biljetter till, min bästa vän gifter sig i Italien och anordnar ett jävla drömbröllop som pågår i 4 dagar (!!!) och min pappa som fyller 60år ska firas i Kroatien i ett stort hus vi hyrt. ♥
Nej men snälla, har jag ett jävla toppen-år framför mig eller?