Onsdagen den 31 juli.

Godkväll!

Hoppas att ni mår bra! Med mig är det bra, förutom att min lägenhet är cirka 200 grader just nu. Får panik! Natten till idag var fruktansvärd. Trots fläkten så kunde jag inte sova på grund av värmen. Längtar lite till vintern nu ;) Haha! 

Har ni haft en bra dag idag? Jag började min dag med att tvätta tre maskiner tvätt. Älskar att få allt sånt gjort efter en resa. Packa upp resväskan och tvätta all tvätt. Så skönt när det är gjort! 
När det var klart så kollade jag några avsnitt Grey’s anatomy innan jag bytte om till träningskläder och tog en långpromenad i Slottskogen. Så välbehövligt och skönt att komma ut! :) 

Vid 17:00-tiden mötte jag upp Ellen och Viktoria på en AW på Foo Kafé och catchade upp om allt det senaste. Nu i sommar har vi alla så olika planer så vi ses knappt, så det var härligt med en träff :) 

Jag kom hem för cirka en timme sedan och ligger nu i soffan och kollar på film och äter lösgodis. Imorgon åker jag till Lysekil på en minisemester med mamma och moster. Ska bli mysigt :) 

(null)