Mitt år 2020.

Det är dags för en årsresumé! Ska vi se vad detta pandemi-året har fört med sig?
 
Beskriv året med tre ord.
Pandemi, Corona och restriktioner.

Gjorde du något 2020 som du aldrig gjort förut?
Jag blev uppsagd från mitt dåvarande jobb. Det hade ju sin naturliga förklaring, men ändå! Något jag aldrig trodde jag skulle vara med om!

Karriärmässig höjdpunkt.
Att jag fick ett nytt jobb (och många erbjudanden!) efter ett inlägg på LinkedIn. Jag har nog aldrig känt mig så uppskattad som då, haha! Wow, vilken respons! ♥ Men också när jag i onsdags fick besked från min nuvarande chef att jag efter 3 månader får en tillsvidareanstälning, och inte efter ett halvår som vi kom överens om vid start. På grund av goda arbetsresultat :) Blev så glad!

När var du som lyckligast?
När jag och M åt medhavda frallor utanför Colosseum i Rom vår första dag i Italien i somras. Då vet jag att jag sa till mig själv "detta kommer jag förmodligen minnas för resten av mitt liv." En så otrolig simpel grej, men det låg något speciellt över allting. Det hade varit en jävligt tuff vår där vi båda blivit av med våra jobb, vårt flyg till Italien hade blivit inställt, allt kändes bara så osäkert och för att inte ens tala om pandemin vi levde i.. Men där och då existerade liksom inte det :)  
 
Här kommer en "in the moment"-bild från den stunden!  
 
När sög 2020 röv?
Nej men snälla, vi alla är väl överens om att hela 2020 har varit ett jävla röv-år rent ut sagt?

Låt som kommer påminna dig om året?
You're the voice - John Farnham
Sad child - Sandro Cavazza

Bästa serien?
Kalifat & The undoing

Reste du nånstans bra?
Jag är tacksam att jag fick resa i somras, även om jag önskat att få göra det ännu mer! Två resor till Paris och Sopot blev inställda. Men vi fick två veckor i Italien och en vecka i Kroatien. Som sagt, otroligt tacksam över det!
 
Vackra, vackra Positano. 
 
Kom någon ny in i ditt liv?
Några nya kollegor :)

Önskar du att du hade gjort mer/mindre av nåt?
Mer: Förlåt, får man svara träna här? Jag vet att jag hade taklat all ångest betydligt bättre om jag hade tränat mer, om så bara en promenad eller så. 

Mindre: Det vanliga, oroat mig. Snälla Johanna Maria Johnsson nu har du oroat dig för allt sen du var liten? Kan du inte bara lita på att allt bara löser sig och att du är där du är, och faktiskt är rätt bra på det där.. 
 
Vad vill du ha år 2021 som du saknade 2020?
Jag vill kunna krama om min farmor, jag vill gå på konserter med 70 000 i publiken, jag vill komma in på en fullsmockad bar med imma på fönstren eftersom det är varmt inne och regnigt ute, jag vill kunna spontanboka en resa och jag vill bara kunna leva på som vanligt utan massa restriktioner. 

Trevligt minne från året.
Vi firade M's födelsedag med en helg i Stockholm, midsommar på Marstrand, sommarbröllopet på Pigalle, vår roadtrip genom Amalfikusten, pappas födelsedagsresa till Kroatien. Trots ett riktigt pissigt år så är jag tacksam över det fina som vi lyckades få till :)
 
Att få spendera en hel dag och kväll med min bästis på ett sommar/partybröllop!
 
Förhoppningar om 2021.
Att vaccinationerna kommer igång ordentligt och att vi dödar detta jävla viruset en gång för alla! Är vi överens om det?