Lördagen den 29 februari.

Hej och glad lördag! :)

Vilken mysig dag vi haft idag. Även fast vi verkligen inte gjort något speciellt så har den varit väldigt härlig. Kan också bero på att vi låg inne sjuka hela förra helgen, och allt är roligare än det ;) Haha! 

Vi började dagen med frukost på ett litet café vid Redbergsplatsen innan vi åkte in mot stan och gjorde några ärenden. Eftersom vi båda krigar med en envis hosta så blev det ett besök på apoteket också. Hoppas att hostmedicin kan råda bot på detta nu. Efter lite stros i affärer åkte vi hemåt igen och kollade på vår serie. 

När vi låg där i soffan bestämde vi oss för att ge oss på matlagning ikväll, och inte vilken rätt som helst! Utan vi ska ge oss på hemmagjord moules frites :) Mums! 
Så vi åkte in till stan igen, köpte musslor i Saluhallen, tog en fika på Espresso house och köpte övriga ingredienser på Willys. 

Nu kom vi hem igen och jag har precis kommit ut ur duschen. Strax ska vi ställa oss vid spisen och börja med matlagningen :) Det är faktiskt kul att laga mat när man gör det tillsammans och när det är något speciellt man ska laga! 

Även gårkvällen var mysig. Direkt efter jobbet möttes vi upp i stan och gick till Feskekörkan. Hade aldrig varit där innan! Inte okej att ha bott i Göteborg i snart fem år och aldrig varit där innan ;) Haha! 
Hur som helst, där handlade vi skaldjur som vi åt med lite annat plock framför Postkodmiljonären och På spåret :) 

Hoppas att ni får en fortsatt fin lördagskväll!

(null)

(null)