Torsdagen den 23 juli.

Hej, hej, hallå!
 
Hur mår ni? Jag mår finemang! Men ni skulle ha sett mig igår, haha! Då var stämningen inte lika bra kan jag säga ;) Kort efter jag hade publicerat gårdagens inlägg så vaknade M och vi åt frukost tillsammans framför tv:n. Än så länge i godan ro alltså!
 
Efter frukosten tänkte vi att det vore dags att hyra bil inför vår resa nästa vecka. Vi hade sedan januari flyg bokat till Neapel på måndag nästa vecka där vi skulle hyra en bil och åka längs Amalfikusten och sedan upp i landet och lämna bilen i Florens. I och med Corona så har vi haft koll i vår mailinkorg så att vi inte skulle missa information om eventuella inställda flighter, men vi hade varken fått mail eller samtal om något sådant. Så fortfarande ingen skada skedd, haha!
 
Men för säkerhetsskull så gick vi in på Swedavias hemsida för att dubbelkolla avgångarna på måndag och märker först där och då att vår flight inte finns med (!) Ungefär här bröt paniken ut, haha! Efter många samtal och mail senare fick vi veta att det inte går några flyg ner till Neapel som inte tar över 18 timmar.. Så vi fick helt enkelt avboka hela resan, få pengarna tillbaka och boka en helt ny resa.. 
 
Så istället för att åka till Neapel på måndag vid lunchtid så åker vi nu på söndagkväll till Rom istället, och istället för att resa hem från Florens två veckor senare så flyger vi istället hem från Pisa. I och med att vi ska på bröllop hela dagen på lördag och middag med brudföljet imorgon så känner jag mig en aning stressad av att min planerade bakis- och packningsdag på söndag plötsligt försvann och att avresedagen flyttades bak en dag, haha!
 
Jag är ju å andra sidan expert på att stressa upp mig själv och jag vet att jag kommer bli klar med allt i god tid. Men jag kan inte annat än erkänna att det känns skönt att M ska iväg och kolla på fotboll ikväll så att jag får vara ensam hemma och greja i min takt ;) Haha!
 
Så med andra ord så blev vår planerade dag med sol och minigolf och allt inte riktigt som planerat.. Det byttes ut mot resekaos istället ;) Men nu är allt bokat på nytt och en hyrbil är beställd! *peppar peppar* .
När allt sedan äntligen var klart så åkte vi faktiskt till Delsjön och njöt av några härliga soltimmar och ljudbok :) 
 
På kvällen åt vi rester från tisdagens middag och kollade klart på vår serie White House Farm. Den kan jag tipsa om! Finns på Cmore :)