Söndagen den 29 oktober.

Hej och glad första advent! 

Hoppas att ni mår fint. Jag har prick noll ångest i kroppen just nu, och den känslan är så otroligt härlig tycker jag. Vill även passa på att be om ursäkt för att jag uppdaterar väldigt sällan numera, haha! 

Det har gått nästan en vecka sedan sist, och egentligen har det inte hänt så mycket. Under veckodagarna lämnar jag knappt lägenheten om jag ska vara ärlig, haha! I måndags hade jag föreläsning, i tisdags gjorde jag en synundersökning och det är ungefär allt som hänt den senaste tiden.. Haha! 

I fredags däremot så bestämde vi oss för att sluta jobbet klockan 16:00. Vi strosade i stan och fick lite julkänslan för första gången i år :) Sedan mötte vi upp brorsan och Sara för ett par öl på Brygghuset vid Kungsportsplatsen. Så mysigt att runda av en arbetsvecka med en lugnare AW innan vi åkte hem och lagade tacos och kollade På spåret. 

Igår var vi ute hela dagen. Vi mötte upp Johan och Amanda för frukost på Breakfast Society, sedan en kaffe i Haga och ett glas bubbel på Bar normal. Sedan vinkade vi hejdå till dem och mötte upp brorsan och Sara och ett till par på Brygghuset igen för några öl. 
Kvällen avslutades med middag på Mr P med Johan och Amanda :) Otroligt trevlig kväll! 

Och lagom till alkoholförbudet slog in klockan 22:00 så hoppade vi på vagnen hemåt igen. Väldigt nöjda efter en trevlig dag och kväll! 

Nu har M precis åkt in mot stan för en lunch med sina föräldrar. Jag ligger i min nyinköpta mysdress och här ska jag ligga hela dagen :) Är det söndag så är allt tillåtet! 

(null)

(null)