Måndagen den 26 april.

Godkväll!

Ny vecka, nya möjligheter! 
Hoppas att ni mår bra :) Jag har precis klivit ut ur duschen efter en promenad, och sushi från Foodora är beställd! Jag är ensam hemma ikväll, M kollar på fotboll med några vänner. Så jag passar på att ha måndagsmys med sushi och bra tv :) Bra start på veckan! 

Även en helg har passerat. 
Det har varit en lugn men samtidigt händelserik sådan. I fredags efter jobbet gick vi till Coop och handlade mat till fredagsmyset. Middagen bestod av hemmagjorda hamburgare och en ny serie, Den som dräper :) Vi såg sista avsnittet igår, otroligt bra serie! 

I lördags spenderade jag hela dagen med mamma. Hon plockade upp mig vid 11-tiden och vi styrde kosan mot Hamburgersund, åt lunch i Fjällbacka och gick på konstmuseum i Skärhamn. Verkligen en road trip på vackra västkusten :) Det var bara värmen som saknades, för tusan så kallt det var.. Haha! 

Söndagen började med en lång frukost och vår serie i tv-soffan. När klockan närmade sig lunch bytte vi om och åkte in mot stan. Vi mötte upp Johan och Amanda för en spontanfika på Da Matteo, och när vi hade vinkat hejdå till dem så blev det en lunch på Beijing8 :) 
Resten av kvällen spenderades med vår serie och hemmagjord pizza! 

(null)