Söndagen den 30 maj.

Förlåt gänget, nu har det fasiken gått över en vecka sedan sist.. Inte okej! Men jag har haft en väldigt fin och mysig vecka, så jag tänker att vi gör en liten catch up dag för dag? Det är ju ändå en dagbok trots allt! :)

Det var ju lördag sist, och dagen efter spenderade jag med mamma. M hade råkat dubbelboka sig så hela vår planerade dag fick jag spendera med mamma istället. Inget mig emot! :) Vi startade dagen med frukost på Breakfast Society och sedan gick vi på två stycken lägenhetsvisningar, varav en vi var med och bjudade på. Men som vi tyvärr inte vann! Innan hemgång mötte vi upp moster och Sara för en fika i Haga :) Mysigt! 

I måndags var vi på två andra visningar och mellan det så mellanlandade vi på ett café och jobbade i någon timme :) Mysigt! Även i tisdags klämde vi in en visning direkt efter jobbet ;) Haha! Mycket fokus på ny lägenhet med andra ord! 

I onsdags rensade vi i förrådet och slängde skräp. I torsdags gick vi in i vecka 18 och firade det med att åka till en affär på Hisingen och provade barnvagnar :) Så mysigt! Innan vi åkte hemifrån åt vi middag på Burgersson. Mums! 

I fredags mötte jag upp min kollega för att arbeta tillsammans på Scandic inne i stan :) Vid lunch var vi på en förhandsvisning som vi till slut köpte!!! Känns helt galet att vi signerade vår första gemensamma lägenhet klockan 20:30 på fredagskväll :) Så jävla mysigt!! Det blev en trea på Olivedalsgatan i Linné :) Är så glad! 

Igår sken solen och vi fångade dagen! Frukost på Bönor & Bagels, en runda på stan och sedan tog vi båten över till Brännö där vi åt en sen lunch/tidig middag. Resten av kvällen kollade vi på CL-finalen :) 

Idag blev det frukost på balkongen och resten av dagen har spenderats i Torestorp :) Otroligt härlig dag! Nu blir det soffhäng och lösgodis med M resten av kvällen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)