Torsdagen den 28 februari.

Det är en slutkörd och ganska så utmattad Johanna som uppdaterar nu! Jag har på mig en halv storlek för små skor, så det känns i hela kroppen som att jag har sprungit ett maratonlopp ;) Om det ändå vore så väl.. Istället har jag gått fram och tillbaka till utbildningscentret och ätit lite för många godiskolor. Inte bra, Johanna Johnsson!

Hur som helst, idag var andra och sista dagen med Mija Kinning! Deltagarna fick göra klart sina moodboards och sedan göra en redovisning av dessa. Utbildningsdagen avslutades med att se säsongspremiären av Mija Kinnings egna inredningsprogram på webben! In och kika på detknackar.se om ni är nyfikna :) Jag lovar er många fina tapeter i programmet! ;) Haha!

Men än är arbetsdagen inte slut! Ikväll klockan 18:30 ska Mija hålla en föreläsning ute i Torestorp. Trendhuset har sålt 150 stycken biljetter så det kommer garanterat att bli succé :) Jag tror att det fortfarande finns några fåtal biljetter kvar, så om du inte hunnit skaffa en biljett ännu så är det på tiden att du gör det! Själv hoppas jag på att få lite inspiration till min framtida lägenhet :)