Onsdagen den 28 mars.

Nu har jag gått på påskledighet och det ska bli så skönt med 5 lediga dagar! :) Har inte varit ledig så många dagar på jättelänge, inte ens i julas tror jag?! Så det känns ju verkligen superlyxigt :) 
 
Nu sitter jag i sängen och kollar på Sveriges Mästerkock. Det har varit en fullspäckad dag hela dagen och kvällen och det är egentligen först nu som jag kan sitta ner och inte göra någonting. Jag har dessutom sovit lite oroligt inatt och vaknade när klockan var 03:40. Gissar att jag kände mig lite småstressad över allt, men jag lyckades somna om igen :)
 
Dagen började som vanligt klockan 08:00 och förmiddagen spenderades med jobb framför datorn och ett möte. När klockan närmade sig 12:00 begav jag mig till Svenska mässan och deltog på Jobb & Karriär-mässan som Experis ställde ut på. Där stod jag och snackade jobb och karriär med drivna personer i närmare 4 timmar. Herregud så trött man blir efter en sådan dag, speciellt eftersom det övervägande var engelsktalande personer jag pratade med! Var alldeles mosig i huvudet efteråt :) Haha!
 
Jag var hemma igen strax efter 16:00 och satte mig och jobbade lite, svarade på mail och sådär. En timme senare aktiverade jag autosvaret på mailen, stängde ner datorn och hoppade på vagnen till Avenyn. Det var nämligen dags att göra en spraytan! Känns så himla underbart att vara brun nu inför resan till Berlin :)
 
När jag åkte hem igen så stack jag in och köpte sushi och mötte Peter i dörren och hann precis pussa honom hejdå innan han skulle på match med damerna. Säsongstart dessutom - håller tummarna för dem! :) 
Nu ikväll har jag packat, packat och packat. Är verkligen inget packningsproffs, men nu är jag nog klar :) Haha!
 
Haha! Jag lovar att Experis har mer än bara blonda och vitklädda kollegor :) Får mig ett gott skratt när jag ser denna bild, tvillingar hela bunten! Haha!