Måndagen den 30 mars.

Godkväll! 

Mars börjar sakta lida mot sitt slut, och om allt hade varit som vanligt så hade jag gjort min sista dag på mitt konsultuppdrag imorgon. På lördag skulle vi ha gått på öl-och whiskeymässan och på torsdag nästa vecka hade planet lyft mot Paris. Nu blir det inget av det istället.

Alltså. Jag har varit så deppig idag. Utan någon som helst anledning egentligen, förutom att det gjorde lite extra ont i hjärtat att ta bort Paris-inbokningen i min jobbkalender. Man blev lite extra påmind om vad som inte kommer hända. Fyfan vad tråkigt! 

Hade även pratat ihop mig med Ellen och Viktoria om att åka till Falkenberg strandbad på fredag med våra män. De hade en bra deal om att betala 1 för 2, och då skulle det ingå övernattning, trerätters middag och spa. De två bokade under dagen, men eftersom jag velade fram och tillbaka och bestämde mig först ikväll så var allt uppbokat. Också så jävla deppigt att bli utan! 

Ja, jag märker att jag tycker rejält synd om mig själv just nu.. Det är verkligen inte mig det är mest synd om i dessa tider, jag vet. Men livet känns bara jävligt motigt och sugigt just nu, och då måste man få utagera lite. 
Jag och M har i alla fall haft en mysig kväll ihop där vi lagat middag tillsammans och kollat på vår nya serie på HBO. Allt är inte nattsvart med andra ord ;) Haha!

(null)