Måndagen den 31 augusti.

Idag är sommaren officiellt över om vi ska vara kalenderpetiga. Sista augusti idag och imorgon går vi in i september. Konstigt nog känner jag mig mer redo än någonsin att inta hösten :) Brukar alltid ha grov ångest när sommaren övergår till höst, men i år ser jag det mer som en nystart.
 
Just nu sitter jag väldigt nöjd och belåten hemma i tv-soffan. Tidigare ikväll kom jag nämligen iväg på mitt första träningspass på mycket länge! Har varit sekunder ifrån att avboka hela dagen, men tog mig i kragen och stack iväg ändå. Till min stora lycka fick jag sällskap av Mimmi också, och tillsammans tog vi oss igenom ett extremt svettigt pulspass i spinning! Känslan efteråt är helt oslagbar! :) Så himla härligt!
 
Efter träningen svängde jag förbi ICA City och handlade mat till veckans matlådor. Denna veckan tog jag min lathet ett steg längre då jag köpte färdigkryddade kycklingfiléer som bara skulle in i ugnen, och till det blev det råris och wookade grönsaker ;) Älskar att göra det lätt för mig, haha!
Nu är jag väl värd att spendera kvällens sista timmar framför tv:n med gott samvete. 
 
Ha en fin måndagskväll!
 
Låt mig presentera mitt senaste tillskott i garderoben!
Finns inget som jag tycker är så sexigt som en off shoulder-topp, särskilt matchat med skinnbyxor :)