Torsdagen den 31 januari.

Godkväll!
 
Hoppas att ni mår bra. Jag handskas med en ångest i kroppen samt en enorm trötthet. När jag gick från jobbet var jag så trött att jag kände mig gråtfärdig, men efter 30 minuter spinning så kände jag mig lite bättre :) Vilket var skönt! Ska aldrig sluta med träningen när jobbet känns lite extra trufft. 
 
Tanken var egentligen att jag skulle köra ett bodypump-pass, men eftersom tiden blev för tight så fick det bli spinning istället. Hade på grund av det inte med mig mina spinningskor så fick träna i mina vanliga skor, shit vilken skillnad! Kommer aldrig vilja spinna med vanliga skor igen, haha! Kan verkligen rekommendera er att införskaffa er ett par riktiga spiningskor om ni ofta går på spinning :) Tips från coachen, haha!
 
Nu har jag duschat, ätit kvällsmat och sitter i soffan och kollar på Black Mirror. Sjukt bra serie på Netflix! Imorgon är det fredag igen och det känns så skönt. Fokus blir på sova, sova och sova. Och när helgen är slut så kommer han hem från sin resa. Helvete vad jag saknar honom nu! Vi ska ses på tisdag och då har vi inte setts på 3 veckor. Gör ont i lilla hjärtat, men hoppas dagarna till dess går fort :)