Måndagen den 31 mars.

Herregud, det är skrämande hur fort mars månad har gått.. Jag säger säkert alltid det när en månad är slut, men denna gången har det verkligen gått otroligt fort :) Haha! Men tiden går väl fort när man har roligt antar jag, och mars har varit en väldigt rolig månad för mig :)
 
Dagen idag har verkligen gått fort. Killarna på kontoret är iväg på mässa i Stockholm denna vecka, så vi är i princup bara 3 stycken på kontoret nu. Känns lite smålyxigt faktiskt :) Så när man är mindre resurser, så blir det desto mer att göra för oss som är kvar. Det märktes av idag i alla fall :) 
 
Efter jobbet åkte jag hem till Borås och mötte upp Frida för en promenad. Vi tog 4,7 km-rundan vid Kypegården och det var riktigt härligt! En powerwalk och skvaller är verkligen den bästa kombinationen! :) Synd bara att man kommer ut på promenader så sällan, men ska verkligen försöka ta tag i det! :) 
 
Var tillbaka i lägenheten igen vid 18:30-tiden och sedan dess har det varit fullt upp. Efter duschen tog jag tag i helgens diskberg. Orkade inte ta tag i det innan vi åkte till Ikea i lördags, så jag visste vad som väntade när jag kom hem ;) Haha! Efter dusch, disk och kvällsmat så packade jag upp allt från helgen. Träningsväskan, weekendbagen, tvättpåsen och Ikea-shoppingen! :) Köpte inte så mycket, men det lilla jag fyndade är jag otroligt nöjd över!
 
Ursäkta för dåliga bilder, men här är en liten del av min "makeover". 
Döskallen kommer från Chilli och pryder numera min tv-bänk. Ljusstakarna är nya från Ikea :)