Fredagen den 28 juli.

Jag kikar in här inte snabbt medan våra gäster förhoppningsvis ligger och sover ute i vardagsrummet. Hela familjen Johnsson är på besök nämligen :) Så kul! 


Familjen + moster kom hit igår vid 15:00-tiden och vi började kvällen med att dricka lite bubbel och några öl hos oss. Eftersom några av oss var hungriga så beställde vi även upp en pizza som vi delade på. 

När klockan närmade sig 18:00 började vi på mot restaurangen Kajskjul 8 som ligger precis vid vattnet. Hade vädret varit bättre hade det varit det perfekta stället! Men det gick att sitta på uteserveringen ändå eftersom de hade tak :) 

Vi beställde in mat och dryck och efter maten drog musikquiz igång! Vi körde tjejerna mot killarna ;) Otroligt välgjort och roligt quiz måste jag säga! Inte sista gången jag går dit :) Dessvärre får vi tjejer se oss besegrade av männen.. 

När quizet var slut gick vi hemåt igen och somnade gott. Idag får vi se vad vi hittar på :) Peter, pappa och Viktor ska åka och golfa någonstans, så vi tjejer ska väl åka till Ikea eller gå på stan. Ikväll blir det uppladdning inför morgondagens Håkan-konsert i alla fall! :)