Måndagen den 30 november.

Åh! Vad glad jag är just nu! Jag och Peter har precis signat ett lägenhetskontrakt på vår första gemensamma lägenhet :) Och till helgen påbörjas flytten! En jättefin och stor tvåa med balkong ut över stan i Lunden. Är så himla glad och lycklig just nu!! En stor sten lyftes bort från mina axlar och jag är så taggad på att börja få pynta och göra fint i lägenheten :)
 
Hur står det till med er då?
Med mig är det såklart hur bra som helst, vilket kanske inte är några konstigheter :) Det är så mycket lugnare på jobbet nu och det gör mig väldigt lugn också. Jag och några kollegor fick dessutom en rolig överraskning efter lunchen, en flaska bubbel från kontoret i Jönköping efter en bra arbetsinsats förra veckan :) Så himla kul!
 
Efter jobbet fick vi som sagt nycklarna till lägenheten och skrivit på kontraktet och därefter hoppade vi på bussen mot Järntorget. Därifrån styrde vi stegen mot Andra långgatan och firade med en hamburgare och öl på 9:ans Ölhall :) En bättre måndag kunde vi knappast få!! Ååååh, nu vill jag bara ha helg :)