Tisdagen den 28 maj.

Godkväll! 

Hur står det till med er? Med mig är det finemang! Har precis krupit ner i sängen efter en dusch och en omgång av brun utan sol. Kände nu efteråt att det kanske inte var helt optimalt eftersom jag precis drack 5 öl på kvällen AW på kontoret.. Det kan se ut precis hur som helst när jag vaknar imorgon, men tänker att det är en risk man får ta ;) Haha! 

Egentligen skulle jag åkt hem till mister efter kvällens after work men då vagnarna inte ville samarbeta med mig ikväll så åkte jag hemåt istället för att krångla med det. 

Jag har verkligen haft en så trevlig kväll ikväll! Inser att jag jobbar med världens härligaste kollegor i sådana här tillfällen. Eller det vet jag ju redan i och för sig, men man blir extra påmind vid sådana här tillfällen ;) Så trevlighet!

Så när klockan slog 17:00 stängde vi ner våra datorer och gick ut till matsalen där det serverades tacos, öl och vin. När vi var mätta och belåtna spelade vi quiz och spel :) Skrattade så jag fick ont i magen. Bra avslut på en tisdag helt enkelt! 

Imorgon är det onsdag och sista dagen innan långledigt! Känns ju oerhört lyxigt att gå på helg redan en onsdag :) 

(null)

(null)