Söndagen den 28 november.

Godkväll!

November börjar lida mot sitt slut och jag har snart varit någons mamma i en månad. På tisdag närmare bestämt. Tiden har gått fort! Det är först denna veckan som jag känt mig som mig själv och det har faktiskt varit en väldigt bra vecka som passerat :) De andra tre veckorna har jag mått sådär alltså, vilket säkert skinit igenom i inläggen också. Det har varit en salig blandning mellan baby blues, sömnbrist och att det varit en stor omställning generellt. Men nu har jag landat, någorlunda i alla fall :) 

Förutom att hänga med Sam och kolla på Grey’s anatomy så har veckan bestått av andra trevligheter också! :)
I tisdags fick vi besök av Frida som svängde förbi efter jobbet, och i onsdags var farmor och Peo här :) I torsdags jobbade Marre hemifrån och förutom ett besök på BVC så spenderade vi kvällen hos brorsan och Sara :) Himla trevligt! 

I fredags sken solen och det var härligt krispigt ute. Runt lunchtid mötte vi upp min gamla kollega Sandra och hennes son Aron i Slottskogen. Vi tog en promenad och avslutade med en fika på Villa Belparc. Väldigt mysigt! 
När Marre kom hem från jobbet så dukade vi upp för fredagsmys! Vi beställde dumpnings från Foodora och kollade på På spåret :) 

Även helgen har varit väldigt bra! Igår hade vi vår första barnfria dag sedan Sam kom! Brorsan och Sara tog hand om honom medan vi gjorde ärenden på Ikea och Bauhaus. Mysigt att umgås på tumanhand litegrann igen :) 

Idag är det första advent! Så galet mysigt! Vi åt risgrynsgröt och lussebulle till frukost. Dagen har jag sedan spenderat med mamma och pappa som vart inne i stan :) Vi besökte julmarknaden i Haga tillsammans med brorsan och Sara och avslutade med en sen lunch innan hemgång. Väldigt mysig dag! 

Nu känner jag mig verkligen fylld med positiv energi efter en fin vecka, och ser fram emot kommande vecka! Min positiva känsla kan också grunda sig i att vi hade en väldigt bra natt inatt med bra sömn. Håller tummarna att det håller i sig ;) Haha! 

Bjussar på några bilder från veckan som varit och önskar er en fortsatt härlig första advent!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)