Torsdagen den 11 juli.

Godkväll!

Klockan är 22:30 och jag bäddade precis ner mig i sängen, och tänkte kika in snabbt här innan jag släcker lampan. Det var ju ett litet tag sedan sist.. :)

Hoppas allt är fint med er! Jag mår verkligen så himla bra! Är så kär i min kille att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Är det ens möjligt att det fortfarande pirrar i magen efter 9 månader? Länge leve kärleken! Fyfan vad härligt alltså! 
Tack för att jag får leva resten av mitt liv med denna man :) 

Det är också på grund av honom som jag inte hunnit kika in här, haha! Vi har haft fullt upp de senaste dagarna :) 
Det var måndag senast jag uppdaterade. I tisdags var vi på Ikea och köpte lite nytt till hans lägenhet och igår efter jobbet tog jag först en springrunda i Slottskogen, och sedan när han anlände tog vi en långpromenad i mitt kvarter. 

Idag lämnade jag kontoret strax efter lunch och satte mig i frisörstolen. Äntligen är min hemska utväxt ett minne blott! Hade tänkt vänta ett tag till för att spara pengar, men det gick inte gå en dag till med den utväxten.. Fy!
Efter en snabb mellanlandning hemma så åkte vi till Delsjön :) Tanken var ett kvällsdopp, men istället blev det mys på klipporna i solen. Så underbart! 

Han släppte av mig utanför min lägenhet vid 20:30-tiden. Det är så lyxigt att ha bil! Hans föräldrar befinner sig i Grekland, så vi har tillgång till deras bil fram tills vi åker till Italien :) Så himla gött! Därav våra spontana äventyr till Ikea och Delsjön ;) Haha! 

Nu har jag packat väskan inför en weekend i Köpenhamn, duschat och gjort en omgång brun utan sol. Är ruskigt taggad på helg! 
Puss och godnatt :)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: