Vuxenpoäng?!

Är det bara jag som känner en stark ångest?
Tänk om jag röstar fel och blir den avgörande rösten och framtiden går åt helvete!
Det är ju så klassiskt.. Första valet och allt..
Suck!Vem fasen ska jag rösta på?
Kan någon smart människa där ute hjälpa mig!?
Om inte, skyll inte på mig om det blir fel!

Tisdagen den 31 augusti.

.. Och nu var även augusti månad över. Sommarens sista månad. Någon mer än jag som känner en liten gnutta ångest över det?
Fy! Höst, mörker och rusk är ingenting för mig.

Jag tjatar på Stefan att han ska ta sina sista sparpengar och åka med mig på en spontan restresa. Jag kan åka vart som helst, bara det är över 25 grader och sol :)
Jag ska också fråga Sandra om det blir någon Thailand i vinter. Vilket jag såklart hoppas på! Men jag vet inte om man vågar boka det redan nu, eftersom det är osäkert med framtida jobb och sådär. Men en sista minuten till Thailand är ju inte fel det heller :)

Idag har jag avklarat min andra dag i receptionen. Det gick lika bra som igår. Det är ju inte direkt några svåra arbetsuppgifter så det är inte så mycket som kan gå fel :) Skönt.
Vid lunchtid gick Susanne hem, så jag fick två jobb. Nu sköter jag både receptionen och exporten. Så det kommer bli mycket spring fram och tillbaka denna veckan och nästa vecka. Men det är alltid roligt när det händer något :)

Jag hade dock ställt in mig på att enbart jobba i 3 dagar denna veckan, men nu jobbar jag hela veckan. Det är lite surt men jag får tänka på lönen och bita ihop. Det hade varit skönt att vara ledig på torsdag och fredag, men icke! Jag ställer upp för företaget :)

Nu sitter jag i soffan, som vanligt. Jag skulle egentligen befinna mig på ett spinningpass just nu. Men jag glömde att packa ner träningskläderna igårkväll och hade ingen tid till att göra det imorse. Så jag fick snällt avboka det :/ Attans! Men jag har bokat in mig på ett nytt pass imorgon :)
Så det blir bara en slö hemmakväll ikväll. Rätt skönt också faktiskt :) Ska kolla på Fångarna på fortet och Time out.

Efter träningen :)

Vad var det jag sa innan? Man känner sig verkligen som en ny människa efter ett träningspass :) Det är verkligen helt fantastiskt!

Cirkelgym var en väldigt bra träningsform. Dock tror jag att den hade varit ännu bättre om man hade varit på spinning före. Så det tror jag att jag gör nästa gång. Det går nämligen ett baspass timmen före.
Men idag blev det som sagt bara gym och det var ett bra pass. Jag kommer garanterat få en härlig träningsvärk imorgon.

Nu sitter jag i soffan med familjen och Stefan. Jag plockade upp honom på vägen hem :) Så vi har precis ätit lite mat och jag tog en jättesnabb dusch. Ville ju inte missa alltför mycket av Fångarna på fortet. Vilket jävla bra program! ;)
Snart börjar Time out också :) Egentligen borde jag vara i säng vid den här tiden, men inte idag. Det var så lugnt på jobbet idag så jag behöver inte ladda så mycket energi ;)
Åh! Vad jag kommer ångra att jag sa det imorgon när klockan ringer ;)

Igårkväll blev det också väldigt lugnt. Stefan kom hit och vi alla käkade sushi. Den klassiska söndagsmaten nu för tiden ;) Men det är ju så otroligt gott! :)

Nu ska jag lägga all energi på Stoffe och tv:n ;)
Vi hörs imorgon. ♥