Söndagen den 28 mars.

Hej på er!

Mars börjar lida mot sitt slut och på torsdag går vi in i april! Hur sjukt?! Trots att det händer prick noll på varken vardagar eller helger så går tiden ändå så otroligt fort.. Men det är ju bara att tacka och ta emot :) Idag skruvade vi även fram klockan till sommartid. Bara en sådan sak kan ju få en på bra humör! 

Även ännu en vecka har snart passerat, och helgen börjar lida mot sitt slut. 
I onsdags efter jobbet mötte jag upp min underbara vän Sandra för en långpromenad i Slottskogen. Alltid lika välbehövligt :) I fredags mötte jag upp min kollega Lina på Scandic Europa och arbetade därifrån hela dagen. 

På fredagskvällen var jag ensam hemma, vilket var så skönt! Om man får säga så ;) Haha! M var på AW med en kompis, så jag käkade ugnspizza och kollade på skräp-tv. 

Resten av helgen har varit väldigt lugn. Igår tog vi det väldigt lugnt hela förmiddagen, och framåt eftermiddagen gjorde vi några ärenden på stan och på kvällen lagade vi risotto och kollade på film :) Idag ska vi möta upp brorsan och Sara för en lunch på stan om ett par timmar och därefter ska vi på en lägenhetsvisning. 

Hoppas att ni får en fortsatt fin avslutning på veckan! 

(null)