Mot Landvetter!

Nu åker jag iväg till Landvetter och hämtar upp mina favoritpojkar som har varit i Rhodos! :)
Jag ska krama ihjäl Stefan hela kvällen, så detta blir förmodligen sista inlägget för idag

Ha en fortsatt mysig söndag!


Ankelboots, svart linne, pippitröja, slitna jeansshorts och Ray ban.
Skit läckert!

I'm home!

Det blev ingen uppdatering alls denna helgen, fast det visste vi ju redan. Jag har ju spenderat fredag till söndag i Lysekil tillsammans med mamma och moster :) Det har varit en jättemysig helg.

I fredags låg vi på stranden hela dagen och när vi hade tröttnat åkte vi tillbaka till vår stuga och drack vin och åt chips :) När klockan blev mycket fräschade vi till oss och gick till stranden igen och grillade. Otroligt gott!
Även igår stod solen högt på himlen och inte ett moln i sikte! Även den dagen spenderades på stranden i närmare 5 timmar :) Så sköt! På kvällen åkte vi in till stan och åt på en supermysig uteservering. Lättgrillad tonfisk med chevreost och rödbettor blev det för min del. Otroligt gott! :)

Idag fick vi lite över 2 timmars solande innan det dåliga vädret drog in över Lysekil. Men inte ledsnade vi för det, utan istället tog vi vårt pick och pack och åkte till ett stort köpcenter i Uddevalla :) Jag fick med mig en puderrosa kavaj, stort armband och en tunika/blus/tröja (läs: vettefan vad man kallar det..) Så jag är helnöjd! :)

Lysekil imorgon.

Det blev en mysig torsdagskväll för min del idag. Jag trodde inte det när jag kom hem från jobbet, eftersom jag var både trött och tråkig. Men det försvann snabbt, som tur var! :) Finns väl inget värre än att vara sur för ingenting? Ni vet när man är på ett uruselt humör och ingen vet varför, inte ens du själv.. Fy!

Kvällen blev så lugn som jag hade räknat med. Skönt! Jag, pappa och mamma har suttit ute på altanen mesta dels utav tiden. Vi har grillat och ätit gott, lekt med Sixten och bara haft en allmänt mysig kväll helt enkelt! 
Nu sitter jag här i nyduschad i soffan och ska alldeles strax sätta igång med packningen. Imorgon åker ju som sagt jag, mamma och moster till Lysekil och spenderar helgen där :) Mysigt!


Mysbilder på mig och Sixten i söndags! :)