Torsdagen den 30 september.

Godmorgon!
 
Hur mår ni? Jag mår fint. Handskas mer eller mindre med en enorm trötthet dagarna i ända. Jag antar att det är normalt att känna så när man är höggravid i vecka 36. Hur sjukt? Vecka 36.. 
Jag bråttas med känslan att vilja ligga raklång på tv-soffan fram tills han föds, samtidigt som jag vill passa på att träffa så många som möjligt innan lilleman kommer. Viljan finns där, men inte energin! ♥
 
Denna veckan har hittills varit fullspäckad. I måndags hade jag en sen intervju och jobbade tills klockan närmade sig 19:30. I tisdags jobbade jag tillsammans med min kollega Lina på Kafé Magasinet och blev på eftermiddagen överraskad med en digital babyshower av mina kollegor! Jag trodde jag skulle in i ett jobbmöte, men det visade sig att de styrt upp en babyshower. Blev så glad! ♥ Efter jobbet hoppade jag på bussen mot Mölndal och hälsade på farmor och Peo :) Alltid lika mysigt! Och igår mötte jag upp en tidigare kollega för en trevlig AW på Boqueria på Avenyn. Vi beställde in några tapas och pratade ikapp om allt det senaste :) Mycket trevligt!
 
Det är fortsatt hektiskt på jobbet och på lördag ska vi ut och käka middag med våra vänner Johan och Amanda, men hela nästa vecka och helgen därpå är helt oplanerad (förutom lite födelsedagsfirande på söndagen), och så ska den förbli! Jag trodde innan jag blev gravid att begreppet "boa in sig" var något man bara slängde sig med, men nu förstår jag verkligen vikten av innebörden. Vill liksom inget annat än att bara vara hemma, ensam med Marre, och gärna träffa så få personer som möjligt.. Trodde aldrig jag skulle säga de orden ;) Haha!
 
Nu närmar sig klockan 09:00 och det är dags för mig att kicka igång denna arbetsdagen!