Lördagen den 31 oktober.

Oktobers sista dag är här och imorgon går vi in i november. Årets gråaste och deppigaste månad, delad plats med januari. Men trots det så känns det ändå som att november kommer gå smärtfritt förbi. Varenda helg är mer eller mindre uppbokad, och det känns väldigt uppiggande faktiskt! :) 

Jag befinner mig just nu hemma i Borås, och är så glad över att vara här och dessutom veta att vi ska spendera natten här :) Har saknat min säng så mycket!! 
Peter är iväg och kollar på Elfsborg på Borås arena och ikväll ska vi till Kinna på födelsedagskalas! Hans brorson fyller 9 år, och det ska ju sjävklart firas :) 

Igår kom ju mamma och pappa in till Göteborg och vi fyra hade en jättemysig kväll ihop :) Först hade vi ett bokat bord på Tranquilo där vi åt tapas och en gudomlig efterrätt med vit choklad. Det kan aldrig bli fel när det är vit choklad :) Mums! 
Klockan 21:15 satt vi bekvämt inne i biosalongen och kollade på den nya James Bond-filmen. Ingen film som jag kommer se igen kanske, men alltid roligt att ha sett i alla fall :) Vi var hemma i Torestorp igen strax innan 01:00 och slocknade så fort jag lade huvudet på kudden. En mycket lyckad fredagskväll! :)

Fredagen den 30 oktober.

Så förbaskat skönt det är med fredag idag då!! :) Gårdagens after work märktes tydligt av på kontoret imorse, och eftersom chefen är iväg på semester så unnade vi oss en lugn morgon. Vi stack ner till cafét nedanför oss och köpte med oss frallor upp och sedan hade vi en mys-morgon innan vi satte igång med dagens sysslor! :)

Min hjärna var inte lagd för att ringa en miljon telefonsamtal idag som jag gjort tidigare i veckan, så idag har jag lagt full fokus på mina annonser som ska förnyas nu i månadsskiftet. Galet så mycket tid det tar att skriva en annons! Det tror man oftast inte när man är arbetssökande och läser annonserna, men det är väldigt mycket att tänka på när man skriver. Man har ju hand om flera annonser dessutom, så det tog nästan hela dagen! Blev inte helt klar så ska försöka avsätta lite tid till det i helgen så slipper jag göra det på måndag :) 
 
Men nu är det fredagskväll och alla jobbtankar ska läggas åt sidan. Om drygt en timme kommer mamma och pappa in till stan och vi ska spendera kvällen tillsammans med dem :) Ser verkligen fram emot det! Först ska vi äta middag på Tranquilo och klockan 21:15 har vi biobiljetter till den nya James Bond-filmen :) Så vi har en riktig mysig kväll framför oss! 
 
Nu ska nog jag och Peter korka upp en flaska bubbel och skåla in fredagen och invänta mamma och pappa!
Ha en fin fredag allesammans :)
 

Torsdagen den 29 oktober.

Kom precis hem från en jättemysig kväll med kollegorna, och strax ska jag stänga ner här och krypa ner i sängen. Men innan jag gör det tänkte jag slänga upp ett snabbt inlägg :)
 
Torsdagen är nu över och imorgon är det fredag! Veckorna går galet fort, och jag gissar på att helgen kommer göra detsamma. Helgen är fullspäckad med planer, och bara mysiga sådana :) Ingen bakfylla så långt ögat kan nå, och det känns så jävla superlyxigt! Haha. 
 
Jag kom alldeles nyss hem från en after work med kollegorna hemma hos Kajsa i Majorna. Vi alla gick i samlad trupp direkt efter jobbet till vagnen mot Majorna, och när vi kom fram var bordet uppdukat med supergod tapas! Allt man kan tänka sig med ostar, charkuterier, kex och öl! Ingen tråkig torsdagskväll med andra ord :) 
 
Även arbetsdagen har gått i en rasande fart. Har suttit i telefon mellan 08:00 till 17:00 idag känns det som. Var lagom tung i huvudet efteråt, och jag ser fram emot att checka ut för helg imorgon klockan 16:00 ;) Haha! 
 
Jag känner att detta blev ett ganska så luddigt inlägg, men jag skyller på någon öl för mycket i blodet, haha! Dags att inta sängen och ladda batterierna inför veckans sista arbetsdag :) Godnatt!