Tisdagen den 31 maj.

Hej på er!
 
Det är en betydligt piggare tjej som uppdaterar idag. Igår på jobbet var jag fruktansvärt trött att jag trodde att jag aldrig skulle komma ifrån jobbet.. 10 minuter kändes som en timme, fruktansvärt! Men idag var det andra bullar :)
 
Jag kände redan tidigt på morgonen att det skulle bli en bättre dag, och det blev det! Jag var på g hela dagen och fick gjort en hel del :) Känns väldigt skönt! Vi unnade oss dessutom en glass-rast på eftermiddagen där vi gick och köpte oss varsin glass och satte oss vid hamnen :) Mysigt!
 
Efter jobbet mötte jag upp Peter på Liseberg och där spenderade vi den kvällen, och vi kom precis hem :) Så himla kul! Vi spelade, åkte flumride och åt fish & chips. Självklart hamnade vi världens åskoväder strax innan vi skulle gå hemåt. Usch, riktigt otäckt!
 
Men nu är vi hemma i trygghet igen och sitter här i tv-soffan och kollar på Outsiders ;) Haha!
 

Måndagen den 30 maj.

Min måndag startade med en försovning som jag först inte visste om.. Klockan 07:10 när jag precis hade ställt mig framför badrumsspegeln slog det mig att vi skulle ha morgonmöte på jobbet idag, och skulle därför börja klockan 07:45. Behöver jag säga att jag fick skippa en lugn morgon och istället stressa iväg som en dåre? Haha!
 
Men jag hann i tid tills mötet skulle börja och chefen hade fixat färska frallor och juice till frukost :) En väldigt dålig morgon vändes snabbt till en bra morgon igen! 
Måndagen gick dock otroligt segt förbi resten av dagen.. Helgen satte verkligen sina spår och jag har varit otroligt trött och sliten hela dagen!
 
Direkt efter jobbet mötte jag upp Ellen i Brunnsparken, och efter lite shopping inne på Gina tricot tog vi vagnen till Linnéstan. Där köpte vi med oss varsin pastarätt och lade oss i Slottskogen. Vi låg där på filten och snackade om allt mellan himmel och jord - en måndagskväll precis vad jag behövde! ♥
 

Söndagen den 29 maj.

Hej på er!
 
Det är en ganska så sliten tjej som skriver nu. Jag och Peter ligger i soffan och kollar på Debatt, och om fem minuter börjar filmen Mamma mia som vi ska se :) Tacosen är uppäten och snart åker chipsen fram. Mysig söndagskväll!
 
Igår var det fest från morgon till kväll, bokstavligt talat. Jag åkte till Ellen strax efter 10:00 och vi började förbereda bruchen och korkade upp flaskorna. Drygt en timme senare rullade tjejligan in och brunchen kunde börja! :) Vi drack och åt gott fram tills klockan blev 16:00, och då begav vi oss mot Andra Långgatan. 
 
Förväntningarna var skyhöga efter förra årets succé, men tyvärr blev jag lite besviken. Kvällen var jättekul, men långt ifrån den succé från förra året. Jag var hemma strax efter midnatt och somnade gott i sängen efter över 12 timmars festande :) 
 
Idag har den mesta delen av dagen spenderats i soffan med varsin tidning. Jag har läst om Håkan, och beter låg bredvid och läste om fotboll. När klockan närmade sig 17:00 klädde vi på oss och tog vagnen till Hisingen och Bravida arena. Djurgården var på besök och Peter fixade gratis biljetter. Men det blev bara en halvlek, för Peter kom på att han hade glömt att stänga av kaffebryggaren, haha! Så kan det bli ibland ;)