Lördagen den 30 april.

Jag sitter på tåget mot vår huvudstad, omringad av störande ungar.. Fruktansvärt! Men jag försöker ignorera det så gott det går och försöker stänga ute omvärlden genom att lyssna på olika podcasts :) Jag har aldrig tid att lyssna på podcasts i vardagen, och då är sådana här tillfällen perfekta! 

Jag beräknas vara framme i Stockholm strax innan lunch och då ska jag förmodligen möta upp Peter och gänget på hotellet. Klockan 14:00 har vi alla ett bokat bord på Griffin' Steakhouse där vi ska äta deras berömda brunch :) Har inte ätit frukost, så ser verkligen fram emot det. Så gott!

Hur vi väljer att fortsätta spendera denna Valborg återstår att se. Planeringen är väldigt tom, så vi tar dagen och kvällen som den kommer :) Vad jag har förstått så skiner solen, och det bådar ju gott i alla fall!

Nu ska jag återgå till mina podcasts. Ha en fin dag!
Och ni glömmer väl inte att dagens nationalsång är Håkan Hellströms låt Valborg? Bra!

Fredagen den 29 april.

För första gången på väldigt, väldigt länge så sitter jag hemma ensam en fredagskväll. Jag har ätit en kebabtallrik, kollar på Let's dance och äter naturgodis. Det påminner skrämmande mycket om min tid som singel. Då var sådana här fredagskvällar mer regel än undantag, haha! Ingenting som jag saknar såklart, men ganska skönt nu faktiskt :)
 
Peter åkte till Stockholm imorse tillsammans med en kompis, och även mina två bästa kompisar Mimmi och Ellen är också där. Adele uppträder på Tele2 Arena ikväll, och det är ingenting som lockar mig ;) Istället packar jag väskan och möter upp gänget imorgon istället. Ska bli superkul!
 
Arbetsdagen idag gick himla smidigt förbi. Jag kan inte förstå hur timmarna kan gå så skrämmande fort. Tanken var att jag skulle träna direkt efter jobbet, men ett par timmar innan passet skulle börja så ringde Nordic Wellness till mig för att meddela att passet var inställt.. Och för en gångs skull så blev jag faktiskt väldigt besviken, för jag hade sett fram emot passet ;) Haha!
 
Men det gick egentligen ingen större nöd på mig. Istället åkte jag hemåt och plöjde igenom två avsnitt av Grey's anatomy innan jag hoppade in i duschen och fräschade till mig inför morgondagen. 
Nu sitter jag som sagt här i soffan och kollar på Let's dance :) När det är slut ska jag börja packa min väska inför morgondagen och sedan krypa ner i sängen och kolla på ett till avsnitt Grey's anatomy innan sovdags. 
 
 

Torsdagen den 28 april.

Jag sitter i bilen påväg hem från ett kallt Borås. Det går knappt skriva för att mina fingrar är så stela av kyla! Men jag gör ett försök i alla fall :) Känns himla fint att slippa åka buss tillbaka till Göteborg i alla fall.. 

Idag gästade mitt älskade Djurgården Borås, och jag var såklart där och stöttade! Jag fick dessutom sällskap av pappa, Peter och Mattias. Trots att det både blev förlust och var iskallt så var det riktigt härligt att träffa pappa igen i alla fall :) 

Även arbetsdagen har gått himla smidigt förbi. Tiden gick väldigt långsamt, trots att jag hade en hel del att göra. Känns som att jag bara gjorde saker halvbra, så kan ha berott på det.. ;) Haha! 
Men imorgon är det fredag och inga sura miner! 

Bästa pappa & jag! Han håller på fel jag men är väldigt bra ändå :)