Sommarkalas i Berghem!

Jag ska alldeles strax sätta mig i bilen och plocka upp mina vänner Frida och Sandra. Ikväll är det dags för sommarkalas hos Elin med massa härliga människor :) Kvällen smygstartar givetvis på Göken före.

Jag är laddad och är säker på att kvällen kommer bli grym!

Boots och en vit spetsklänning klär mig kvällen till ära!

 
Fråga mig inte varför bilden ligger på sidan, men jag varken orkar eller kan ändra... LOL!

Lördagen den 30 juni.

Sista dagen i juni är kommen och det ska firas med dunder och brak! Ikväll är det sommarkalas hos Elin i Berghem och förmodligen en efterlängtad utgång i Varberg. Har varit ute i Varberg 2 gånger i år bara och känner att en utgång ikväll är behövlig! :)

Jag kom nyss hem från Kinna. Var uppe och gjorde några snabba ärenden, som ett besök på Systembolaget bland annat.
Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket att man kan sticka ner till duschen och fixa sig inför kvällen :)

Igår var det exakt 1 vecka kvar tills jag och Stefan sitter på ett plan till Kos. Underbart!

Fredagen den 29 juni.

Kvällen igår och morgonen idag är något som jag helst vill radera ur minnet..
Men efter regn (ösregn?) kommer solsken, eller vad säger man? :) Nu känns allt betydligt mycket bättre och jag känner mig mer levande än vad jag har gjort de senaste 24 timmarna. Skönt!

Jag kom hem för inte så längesen. Har varit på MM och handlat. En riktig storhandling blev det idag! Ibland lyckas jag verkligen gå bananas bland hyllorna ;) Haha!
Ikväll kommer Stefan hit. Jag, han, mamma och pappa ska grilla och äta massa gott! Viktor är fortfarande på Peace & Love, och jag börjar faktiskt sakna honom. Men på söndag är han hemma igen :)