Fredagen den 29 oktober.

Hej på er! 

Hoppas er fredag har varit bra hittills. Det har min varit :) Jag gick upp samtidigt som Marres väckarklocka ringde vid 07:00 och gjorde honom sällskap med kaffe och Nyhetsmorgon i soffan innan han stack iväg till kontoret. Jag kan ju som sagt inte sova så bra på nätterna längre, därav mina tidiga morgnar. Men när han hade gått och jag hade fått i mig lite frukost så slumrade jag till en stund i soffan. Skönt! 

Strax innan lunchtid mötte jag upp min tidigare kollega Sandra och hennes lilla son som föddes för två månader sedan. Hur kan man vara så liten och så söt?! Helt obegripligt. Vi tog först en promenad i Slottskogen och sedan åt vi en lunch på Villa Belparc. Otroligt mysigt! 

Jag var hemma igen strax innan 15:00-tiden, och då lade jag mig i soffan för att lyssna på en podcast men råkade somna igen, haha! Förhoppningsvis lyckas jag hålla mig vaken lite längre ikväll tack vare mina två powernaps ;) Haha! 

Om lilleman skulle få för sig att kika ut som planerat nästa vecka så betyder det att detta är vår sista helg, bara vi två. Det är ju en otroligt sjuk tanke. 
Men på grund av det så ska vi passa på att ha massa dejter på stan och krama ut det sista av denna tiden, det betyder att vi ska äta middag på stan ikväll :) Vi har inte bokat något bord men hoppas att vi kan lyckas få plats någonstans i alla fall! 

Marre är nere på gymmet och kör ett snabbt pass och jag ska sminka mig och byta om! 
Hoppas att ni får en fortsatt fin fredag :)

(null)

(null)

(null)