Söndagen den 29 augusti.

Hej på er! 

Hoppas att ni mår fint! Jag mår bra. Känner mig allmänt trött och seg, och så fort vi kom hem från Torestorp tidigare idag så totaldäckade jag i soffan och sov i ett par timmar. Det har varit några intensiva veckor den senaste tiden, och kroppen börjar streta emot lite nu ;) Haha! Men jag tror att det kommer bli lite lugnare nu och det känns både skönt och välbehövligt! 

Helgen börjar dessutom lida mot sitt slut. Även den var fullspäckad! 
I fredags efter jobbet var tjejerna här på AW och klockan 20:00 hade vi bord på Mestiza. Magisk middag och en otroligt trevlig kväll! Vi stannade tills de stängde och jag var hemma igen vid midnatt. 

Igår började vi dagen med en frukost på Bönor & Bagels innan vi styrde kosan mot Gekås, där vi även mötte upp brorsan och Sara :) Det blev verkligen en heldag därinne, och nu har vi nog köpt allt vi behöver inför bebisens ankomst. Känns ju helt galet! 
När vi var färdiga åkte vi till Torestorp och spenderade kvällen där med god mat och dryck :) Supermysigt!

Idag åkte vi hem efter frukosten och efter en storhandling på ICA Maxi så totaldäckade jag som sagt i soffan, och här har jag legat hela dagen ;) Haha! Marre kom precis hem efter att ha kollat på fotboll hos en kompis och jag kollade precis klart serien Zebrarummet. 

Nu ska vi ta en promenad i Slottskogen innan vi börjar med kvällens tacos! :) 

(null)