Tisdagen den 28 februari.

Jag hade högst troligt jobbat ihjäl mig om jag hade levt som singel på heltid. Det finns liksom inget slut på detta arbete! Peter är ju som bekant i Finland, och jag stängde precis ner min jobbdator. Eller för att vara helt ärlig, den är inte helt stängd ännu. Men SNART ska jag stänga ner den! Annars när Peter är hemma brukar han vara duktig på att säga till mig när jag jobbat för mycket. 
 
Jag kan dock lugna er med att säga att jag har inte suttit och jobbat från klockan 17:00 tills nu.. :) Lite av mitt liv har jag kvar, haha! Ellen har faktiskt varit här ikväll och vi har ätit kvällsmat och kollat på Grammisgalan ihop. Supermysigt! Hon kom klockan 18:30 och gick drygt två timmar efter. Tyvärr vann inte Håkan Hellström sin kategori som han var nominerad i, utan den vinsten kammade Frans hem. Vem är Frans kanske ni undrar då? Ja, det undrar jag också.. Fy skäms till Grammis! 
 
Hur som helst, som ni säkert har förstått så har det varit full rulle på jobbet idag också. Jag förstår verkligen inte hur en arbetsdag på 8-9 timmar bara kan försvinna på det viset. Men jag är glad att dagarna går fort, för då är det snabbare helg. På fredag åker jag hem till Torestorp, på lördag är det tjejhelg i Göteborg med Frida och Ellen och på måndag är Peter på hemmaplan ♥ Jag märker att jag inte är en bra gräsänka. Trivs inte i denna ensamhet!
 
Nu är jag så trött att mina ögon går i kors, så nu ska jag definitivt stänga av både datorer och tv:n och krypa till sängs! 
Godnatt!