Onsdagen den 8 december.

Hej hallå!

Det var fredag senast jag kikade in här senast. Hoppas att helgen varit bra för er. Min helg var väldigt fin, och så även början på veckan :) 

I fredags kickstartade jag helgen med en tid hos frisören. Så skönt! Kvällen spenderades med traditionellt fredagsmys och faktiskt årets första julmys! Vi dukade upp med glögg, pepparkakor med ädelost, nötter och choklad. Massa gott med andra ord! :) 

I lördags var det full rulle! Mamma, Viktor och Sara plockade upp mig och vi styrde kosan mot Bäckebol. Där blev det både shopping till mig och till lägenheten :) Och dagen spenderades sedan hemma hos oss där vi fick hjälp med att sätta upp gardiner. Äntligen!! 

Lördagskvällen spenderade vi på Jul på Liseberg. Så himla mysigt! Efter några timmar var vi nöjda och åkte hem till brorsan och Sara där vi åt middag och avslutade kvällen :) En väldigt fin lördag från början till slut! 

Söndagen spenderade vi tillsammans med svärmor som precis fyllt 60 år. Tanken var julbord på Spinneriet i Lindome. Men vi hade missat den lilla (men ändå självklara) detaljen att boka bord, så det var givetvis fullt.. Istället blev det en sen lunch på Tullen i Majorna. Alltid ett säkert kort! 

Det var den helgen! :) Även veckan har startat bra. Vi har fortsatt att greja lite i lägenheten på kvällarna, och igår åkte jag med pappa hem till Torestorp. Där jag även spenderat hela denna dagen. Så mysigt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)