Tisdagen den 31 oktober.

Det är en lite ynklig tjej som uppdaterar idag. Tror att jag har en förkylning på ingång och tiden innan den slår ut är värst. Man känner sig så ynklig, halsen skaver och man är bara allmänt trött och slö. Usch och fy! Hoppas att det går över snart :)
 
Bortsett från mitt mående så har det varit en väldigt bra dag på jobbet! Jag och mina två kollegor startade dagen på bästa sätt imorse. Vi möttes upp klockan 08:00 på Bageri Brogyllen vid Västra hamngatan och åt en supergod frukost! ♥ Så himla mysigt att börja dagen på det sättet! Vi serverades avocadotoast, äggröra, grön juice och en nyttig smoothie bowl med bland annat blåbär och kokosflakes på :) Oerhört gott! Kommer definitivt gå dit fler gånger :)
 
Förmiddagen gick därför väldigt snabbt och efter några ärenden i Nordstan på lunchrasten så blev det snabbt eftermiddag. Eftersom jag inte kände mig helt hundra så utnyttjade jag min friskvårdstimme och slutade därför en timme tidigare. Innan jag åkte hemåt svängde jag förbi Hemköp vid Masthuggstorget och hämtade ut ett paket från H&M. Hade beställt nya påslakan till oss och det blev så fint i sovrummet :) Supernöjd!
 
Nu ligger jag nedbäddad och ska kurera mig i sängen och hoppas att halsen ska bli bättre. Peter står i köket och lagar mat och jag ska kolla på ett avsnitt Suits innan middagen är klar :)